Четвер, 02.05.2024, 07:27
Вітаємо ГістьRSS

Оголошення
Меню сайту
Знайдіть нас у Google+

Головна » 2013 » Червень » 7 » Свято юності
| Рейтинг: 0.0/0
12:22
Свято юності
Фотографїі зі свята можна переглянути тут

1 червня 2013 року в центрі міста Гайсин традиційно на Площі Миру відбулося чудове свято випускників шкіл „На порозі юності”. На урочистому заході були присутні голова районної державної адміністрації Сергій Скіць, голова районної ради Степан Сікорський, міський голова Анатолій Гук, перший заступник голови райдержадміністрації Василь Вітюк, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Мехед, директори шкіл, вчителі, випускники, батьки та громадськість міста.

Славетний Гімн держави розпочав свято. В цей хвилюючий день літа  405 випускників району, серед яких за високі досягнення у навчанні 18 отримали золоту медаль та 2 срібну, згадали мужніх захисників України. Віддаючи шану загиблим воїнам, було покладено корзини з квітами до Обеліску Слави.

З вітальним словом від обласної, районної та міської влади звернувся до випускників голова районної ради Степан Сікорський. Він відзначив, що саме випускники - це майбутнє, яке невдовзі формуватиме нове обличчя нашої країни. Степан Антонович побажав випускникам вірно зробити свій професійний вибір, упевнено йти дорогою знань та професійної майстерності, збагачуватись духовною наснагою, любов'ю до своєї рідної землі, готовністю та вмінням працювати на її благо. Голова районної ради наголосив, що прощаючись із навчальним закладом, випускникам слід віддати свою шану й повагу педагогам за творчу, самовіддану працю та подякувати батькам за підтримку та любов.

Також щиро привітав випускників із значущою подією у житті – завершенням шкільного навчання, начальник відділу освіти Микола Михайлович Мехед.
Далі відбулося урочисте вручення золотих та срібних медалей, атестатів з відзнакою про отримання повної загальної середньої освіти та Подяки районної державної адміністрації та районної ради випускникам-активістам, які якнайкраще проявили себе у навчанні та шкільному житті.
За давньою мудрою народною традицією батьки вручили хліб-сіль на розстеленому вишитому рушнику своїм дітям, як символ достатку, людської щедрості та милосердя, благословляючи їх у щасливу путь дорослого життя.

Слово надали випускникам. Вони від усього серця подякували учителям і батькам за науку, підтримку та безмежну любов, за віру у їх сили. У дарунок всім присутнім випускники спільно з вихованцями студії спортивно-бального танцю, керівником якої є Олександр Капітан виконали вальс.  А зразковий колектив «Кін дер-сюрприз» заспівав прощальну пісню.
Свято супроводжувалося музичними виступами працівників районного Будинку культури, під які випускники випустили величезну кількість повітряних кульок у мирне блакитне небо, як знак їх відокремлення від батьківського гніздечка у доросле та самостійне життя.


За матеріалами офіційного сайту Гайсинської районної державної адміністрції
Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 638 | Додав: Ok | За матеріалами сайту: http://www.gaysin-rda.gov.ua//
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наші земляки

Ігор Лобортас провідний український митець-ювелір

Ю.О.Дяченко лікар, художник декоративно-прикладного мистецтва.

Юрій Журавель гурт OT VINTA.


 При використанні матеріалів сайту, посилання на 12g.at.ua обов'язкове. Украина онлайн