Субота, 27.04.2024, 13:38
Вітаємо ГістьRSS

Оголошення
Меню сайту
Знайдіть нас у Google+

Головна » 2012 » Листопад » 5 » Микола Джига: Гайсинська школа-гімназія №1– це флагман освітянської галузі області
| Рейтинг: 0.0/0
20:53
Микола Джига: Гайсинська школа-гімназія №1– це флагман освітянської галузі області
Гайсинская школа 1  Гайсинській середній загальноосвітній школі-гімназії №1 виповнилося 100 років. На славному ювілеї побували очільник області Микола Джига, заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова та керівництво району.
Голова облдержадміністрації висловив слова вдячності вчителям, батькам та випускникам школи за те, що вони шанують свою школу.
  Гайсинська середня школа №1 – це флагман освітянської галузі в області, зазначив Микола Джига. Він також повідомив, що за останні два роки в експлуатацію здано декілька нових шкіл. Очільник області запевнив, що влада і надалі допомагатиме школам. Створення зручностей у закладах освіти є основним завданням на сьогодні. У близько 75% шкіл області вже облаштовано внутрішні вбиральні, найближчим часом ми доведемо цей показник до 100%, – запевнив голова облдержадміністрації.
  «У Гайсинській школі створена серйозна матеріально-технічна база, яка дозволяє учням отримувати хороші знання, завдяки новітнім підходам до навчання дітей. Багато її славетних випускників, досягнувши висот у своєму житті, не залишаються байдужими до своєї альма-матер та допомагають. Хотілося б, щоб таких людей було побільше, адже Вінницька область має розгалужену систему навчальних закладів, а саме 948 шкіл. Переважна більшість із них знаходиться в сільській місцевості», – зазначив Микола Джига.
  За вагомий внесок у розвиток школи, за успіхи у навчанні і вихованні підростаючого покоління та з нагоди 100-річчя закладу Почесними грамотами Вінницької облдержадміністрації та обласної Ради нагороджено директора школи-гімназії Сергія Гридзя, його заступника Надію Ткачук, вчителя фізики Анатолія Крутенюка, вчителя початкових класів Анну Ричкову.
  Директор школи Сергій Гридзь повідомив, що про історію школи знято документальний фільм. Завдяки спонсорським коштам закуплено нові парти, дошки та комп’ютери.
Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 777 | Додав: Ok | За матеріалами сайту: http://www.vin.gov.ua/
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наші земляки

Ігор Лобортас провідний український митець-ювелір

Ю.О.Дяченко лікар, художник декоративно-прикладного мистецтва.

Юрій Журавель гурт OT VINTA.


 При використанні матеріалів сайту, посилання на 12g.at.ua обов'язкове. Украина онлайн