Четвер, 02.05.2024, 15:24
Вітаємо ГістьRSS

Оголошення
Меню сайту
Знайдіть нас у Google+

Головна » 2013 » Травень » 23 » “Юні обдарування Гайсинщини 2013”
| Рейтинг: 0.0/0
23:09
“Юні обдарування Гайсинщини 2013”
     Традиційне свято вшанування талановитої учнівською молоді "Юні обдарування Гайсинщини 2013”  23 травня відбулося у стінах районного Будинку школярів та молоді.
     На святі були присутні перший заступник голови Гайсинської районної державної адміністрації В.М. Вітюк, начальник відділу освіти Гайсинської районної державної адміністрації М.М. Мехед, начальник відділу культури і туризму М.Л. Ричков, працівники відділу освіти, районного методичного кабінету, керівники навчальних закладів району, педагоги, школярі та батьки юних талантів.
     «Ми прийшли на наше спільне свято "Юні обдарування Гайсинщини" – свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначаємо найкращих учнів, які гідно представили наш район на ІІІ та IV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів, обласному, всеукраїнському конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка, конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика, обласному зльоті учнівських виробничих бригад та трудових загонів старшокласників, конкурсах технічної та художньої творчості, спортивних змаганнях.» - до всіх, хто завітав на свято звертались ведучі.
      Від імені голови районної державної адміністрації С.В. Скіця та голови Гайсинської районної ради С.А. Сікорського, від себе особисто привітав присутніх перший заступник голови Гайсинської районної державної адміністрації Василь Михайлович Вітюк, дякуючи за досягнення дітям,  педагогам, батькам,  він бажав школярам бути успішними.
     З вітальним словом до присутніх звернувся начальник відділу освіти Мехед Микола Михайлович, який зазначив, що Гайсинський район завжди попереду зі своїми результатами: перша Всеукраїнська олімпіада з педагогіки та психології – учениця НВК: школи-інтернат-гімназії Коваль Олеся – І місце в Україні, перша Всеукраїнська олімпіада з фізичної культури – учениця НВК: школа-гімназія Чорномаз Вікторія – ІІ місце в Україні, у нелегкій боротьбі за знання наші діти у цьому році завоювали в обласних олімпіадах 49 призових місць... Він підкреслив, що у нас на Гайсинщині доволі талановиті діти, потужній вчительський колектив, терплячі, люблячі своїх дітей батьки. Микола Михайлович щиро їм усім дякував, бажав успіхів, віри в себе і лише примножувати ті результати та перемоги, яких ми досягли на сьогоднішній день.
   Дякувала районній державній адміністрації, районній раді, адміністраціям шкіл, вчителям за підтримку обдарованих дітей Лавренюк Олена Анатоліївна – мати Лавренюка Владислава учня 8 класу, який здобув перемоги в обласних учнівських олімпіадах з  хімії, математики та захищав честь Вінницької області на  IV етапі Всеукраїнської олімпіади з хімії.
     Із словами вдячності до районної влади, відділу освіти, педагогів та батьків звернулася учениця НВК: СЗШ І-ІІІ ст. гімназія м. Гайсин Цегельник Ростислава, переможець учнівської обласної олімпіади з української мови та літератури, російської мови та літератури, Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика, вона, як випускниця,  бажала школярам віри у свої сили і майбутніх перемог, принесених у Гайсинський район.
   Василь Михайлович та Микола Михайлович вручали учням грамоти та грошові винагороди, подяки батькам від голів районної державної адміністрації та районної ради. Палкими оплесками підтримували нагороджених присутні у переповненому залі, дарували їм квіти.
   Серед нагороджених школярів були:
Переможці,  призери ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін: по НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - гімназія м. Гайсин:
- Цегельник Ростислава, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української та російської мови, учасник IV етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури ;
- Чорномаз Вікторія, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізичної культури і спорту та IVетапу Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури і спорту;
- Кравчук Іван, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізичної культури і спорту, учасник IVетапу Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури і спорту;
- Міщинський Богдан, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови;
- Юркова Марія, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з польської мови;
- Тиркалова Олександра, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з російської мови та літератури;
- Матвієнко Олексій, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з основ економіки;
- Яковенко Тетяна, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання;
- Шипіца Єлизавета, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з російської мови та літератури;
- Данчук Максим, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання;
- Бартош Віталій, переможець обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури.
За матеріалами офіційного веб-сайту відділу освіти Гайсинської районної державної адміністрації Вінницької області.
Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 1054 | Додав: Ok | За матеріалами сайту: http://gnedu.vn.ua//
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наші земляки

Ігор Лобортас провідний український митець-ювелір

Ю.О.Дяченко лікар, художник декоративно-прикладного мистецтва.

Юрій Журавель гурт OT VINTA.


 При використанні матеріалів сайту, посилання на 12g.at.ua обов'язкове. Украина онлайн